300 Noviniek

Nemí pomocníci k vašim službám

Povaľuje sa vám všade doma oblečenie na rôznych miestach, ako je potrebné klasická stolička? Hold to poznáme všetci a nie vždy môžeme všetko oblečenie uložiť do skrine. V takej chvíli prichádza na rade naše dizajnové vešiaky, ktoré zastúpi hravo funkcni šatníkovej skrine alebo menšie skrinky.

Taška, ktorá vydrží niekoľko rokov

V dnešnej dobe sa rieši veľký problém ohľadne výroby igelitových tašiek. Tie sú väčšinou na jedno použitie a zaťažujú naše životné prostredie. V našej ponuke Nákupných tašiek ale nájdete šikovné riešenie tohto celosvetového problému. Vkusné nákupné tašky, ktoré sú vyrobené z textílie alebo z nylonu v mnohých farebných kombináciách.

Moderný nábytok za nízke ceny

Nemecký dizajnový nábytok Farela je založený na modernom dizajne a cenách, ktoré sú dostupné pre každého. Všetko závisí na použitých materiáloch, ako je napr. melamín, ktorý sa ľahko udržuje a má dlhú životnosť. Pozrite sa, aké sofistikované výrobky pre vás máme prichystané v našej ponuke.

Máte radi industriálny štýl?

Čo sú znaky industriálneho štýlu? Tak trochu surovosť použitých materiálov, priznané spoje a možno ľahko „chladné“ miestnosti. Pokiaľ ale máte cit a zariadite si interiér v tomto štýle, môže to celé pôsobiť veľmi útulne a zabývane – možno až štýlovo. So všetkým vám pomôže naša kolekcia výrobkov Factory.

Dnešný hit – sedacie vaky

Dajte priestor niečomu novému. Klasický sedací nábytok môžete vidieť u každého, ale čo takto sedacie vaky? Okrem toho, že vám počas sedenia poskytujú pohodlné sedenie, dokážu sa anatomicky vytvarovať podľa vášho tela. Toto moderné posedenia s prehľadom nahradí i klasické kreslá.

Okázalé novinky značky VITA

Dánska značka VITA dokáže zakaždým niečím prekvapiť. Dizajnéri totiž čerpajú nápady z prírody, a preto je každý kúsok kúzelný a dokonalý. Tentokrát vylepšili obľúbené kúsky o nové materiály a farby. Nechýbajú ani novinky, ako je napríklad luster Asteria, ktorý má vstavaný stmievateľný LED panel.

Správny výber nábytku do spálne

Spálňa je miesto, do ktorého výber nábytku častokrát trochu podceňujeme. Dôvodom je možno skutočnosť, že do tejto miestnosti si predsa len nepozývame každú návštevu, a preto nám príliš nezáleží na tom, čo s čím v tejto miestnosti ladí. Pravdou ale je, že túto miestnosť vidíme hneď ako prvú po prebudení, a je preto dôležitejšia, než si myslíme. Skúste ju začať skrášľovať napríklad nočnými stolíkmi.

Vypnite a relaxujte

Niekedy sú skrátka chvíle, kedy prídete po celom pracovnom dni domov, chcete vypnúť a nič nerobiť. Skrátka si užívať moment, kde ste len sám/sama so sebou. Skvelým spoločníkom v tejto odpočinkovej chvíli budú pre vás hojdacie kreslá, do ktorých sa pohodlne usadíte a nenecháte sa ničím rušiť. Nanajvýš vašou obľúbenou hudbou alebo knižkou.

Hravé svietniky na mnoho spôsobov.

Stolné svietniky si svoje čestné miesto našli v mnohých domácnostiach. Využívajú sa predovšetkým na ozdobu jedálenských stolov, ale tiež pre navodenie perfektnej večernej atmosféry, kde je v miestnosti všade tma a svieti len plamienok sviečky, ktorý tancuje a vytvára odlesky všade okolo vás. No uznajte, poznáte snáď niečo lepšie, než sa dívať práve na toto?

V jednoduchosti je krása

Riadite sa týmto mottom pri zariaďovaní vášho interiéru? Pokiaľ áno, tak pre vás máme špeciálny tip. Konferenčné stolíky Alvin sú už dlhú dobu obľúbenými kúskami, ktoré si u nás najčastejšie kupujete. Sú totiž dokonalým stelesnením 60. rokov 20. storočia – obdobia retro štýlu. Tento nostalgický kúsok Vám určite doma nemôže chýbať.

Dekorácia, ktorá nezostarne

Povaľujú sa vám všade doma po poličkách a stolíkoch vaše šperky? Tiež sa každé ráno zdržíte tým, že hľadáte druhú náušnicu do páru? Vyriešte svoj večný problém so zamotanými náhrdelníkmi a hľadaním náušníc pomocou stojana na šperky.

Kam si uložiť všetky nepotrebné veci?

Niektoré veci jednoducho nemusíte mať v interiéri na očiach, a preto vám prídu určite vhod Úložné krabice a boxy. Ich dizajnové prevedenie mnohokrát umožňuje, aby sa i tento kúsok nábytku stal pekným doplnkom vašej predsiene alebo akejkoľvek inej časti interiéru.

12...74

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma