Bytové doplnky

I „odpadiak“ má štýl!

Nudných odpadkových košov, ktoré najradšej schovávame do skrine alebo do kuchynských zásuviek, je všade dosť. Napadlo vás, že by ste využili odpadkový kôš práve k tomu, aby sa stal súčasťou vášho interiéru? Koše už nie sú na hanbu. Pozrite sa!

[Celý článok...]

Drôtujeme!

Počujem dobre, drôtujeme? Je to tak. Vieme, že drôtovanie patrí medzi staré ľudové remeslá. V súčasnej dobe však drôtovanie vnímame ako techniku, ktorou sa zdobia určité doplnky alebo se drôtujú doplnky samotné. Pozrime sa na to, ako to teda je.

[Celý článok...]

Puzzle v priebehu storočia

Puzzle sú zábavou pre celú rodinu. Jednoduchšie puzzle s väčšími dielmi uspokojí malých objaviteľov a zase množstvo dielikov v malej veľkosti je orieškom pre dospelých, ktorým rovnako ako deťom pomáha lámať si hlavu a premýšľať. Dnes sú puzzle rozvinutou náučnou zábavou, ktorá je dostupná i v elektronickej podobe. I táto zábavna skladačka má svoju históriu, poďme zistiť akú…

[Celý článok...]

Puzzle - inteligentná zábava pre každého

Potrebujete sa odreagovať a vypnúť, alebo chcete zlepšiť motoriku a uvažovanie svojich ratolestí? Puzzle sú v tomto prípade geniálnym riešením. Jedná sa o zábavu, pri ktorej si precvičíte logické uvažovanie a odmenou vám bude dekoratívny obraz na stenu. Síce to stojí trochu času a úsilia, ale výsledok rozhodne stojí za to, aspoň čo sa puzzle značky Remember týka.

[Celý článok...]

Vytvorte si vlastné umelecké dielo

Obraz je synonymom umenia a krásy, fantázie a rôznych asociácií. Čo obraz, to originál. My razíme heslo, že vkusným obrazom nikdy nič neskazíte, jedná sa totiž o dekoráciu, ktorá vďačne môže opticky oddeliť priestory, zaplniť prázdne miesto na stene a tiež zútulniť interiér. Ale skúšali ste si niekedy vytvoriť vlastný obraz?

[Celý článok...]

Tajomstvo kvetovravy

Kvetovrava je z hľadiska slovenčinárskeho košatá, kvetnatá a výrazne ozdobná reč. Ak si pojmeme kvetovravu z hľadiska dizajnového, jedná sa o príhovor kvetov prostredníctvom farby, alebo druhu kvetu. Poďme si poodhaliť pár tajomstiev z jazyka kvetov.

[Celý článok...]

Eightmood – luxusné dekoračné vankúše

Dekorovanie je súčasťou každého interiéru. Ak sa chystáte dekorovať napríklad obývaciu izbu alebo spálňu, rozhodne by ste nemali podceniť silu dekoračných vankúšikov. Značka Eightmood predstavila kolekciu luxusných kvalitných vankúšikov, ktoré si môžete kúpiť pre radosť alebo nimi obdarovať svojich blízkych. Medzi hviezdy tejto kolekcie nepochybne patrí dekoračný vankúš Zoey, Ace, Cute a Henna. Vyberať si môžete ale i z iných variant vankúšikov, k dispozícii sú napríklad i patchwork motívy či flanelové vankúše s autentickými motívmi zvierat. Vráťme sa ale k vankúšikom Zoey, Ace, Cute a pozrime sa na nich bližšie.

[Celý článok...]

Niet nad úložné boxy a krabice

Vyzerajú štýlovo a skryjú neporiadok. Majú snáď len jedinú nevýhodu, keď do krabíc nejaký neporiadok uložíte, nechce sa vám k nemu už vracať. Nepriamo je to teda vlastne vina úložných krabíc, veď ony vyzerajú tak pekne, tak prečo si znova prirábať neporiadok.

[Celý článok...]

Správne osvetlenie spálne pre dokonalú relaxáciu

Pre zdravý spánok je najlepšia úplne temná miestnosť. Avšak pri ukladaní k spánku aj po prebudení prirodzene potrebujeme svetlo. Na výbere osvetlenia spálne by ste si teda mali dať záležať. Ide o miestnosť pokoja a odpočinku. Osvetlenie by teda malo navodzovať pocit uvoľnenia a relaxácie.

[Celý článok...]

Vešiak do každej predsiene!

K nevyhnutnému vybaveniu každej predsiene a vstupnej haly patrí vešiak na šaty. K dlhodobému uskladneniu našich zvrškov samozrejme slúžia skrine. Musíme ale myslieť aj na prípadných hostí. A aj my sami niekedy potrebujeme kabát či bundu proste len v rýchlosti "odhodiť".

[Celý článok...]

Keď chcete darčekom skutočne potešiť...

Blíži sa oslava narodenín, svadba alebo Vianoce a vy si lámete hlavu, čím vašich blízkych potešíte? Radi by ste vymysleli niečo originálnejšieho ako bonboniéru alebo fľašu vína, ale bojíte sa príliš experimentovať? Nevyhadzujte peniaze za neužitočné veci, ktoré nakoniec skončia v hlbinách komory. Stávkou na istotu je výber dizajnovej bytovej dekorácie.

[Celý článok...]

Glóbus do Vašej pracovne

Vaša kancelária je perfektne vybavená, máte kvalitný dizajnový nábytok a všetko ladí. Napriek tomu Vám v nej stále niečo chýba? K získaniu zaujímavej atmosféry často stačí jeden výrazný dizajnový doplnok. Ideálnou dekoráciou pracovne je glóbus.

[Celý článok...]

12

“Žaneta bydlí!”
---nový seriál---

Žaneta se nastěhovala do nového bytu.
U nás má pod palcem obchodní oddělení.
A design miluje a má s ním zkušenosti.
teď ji čeká praktická lekce zařídit byt.
Stylově, originálně, moderně a hlavně LEVNĚ!

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma