Nábytok

Keď relax, tak jedine na lehátku

Oblasť, kde sa môžu dizajnéri bezpochyby vyblázniť, je oblasť relaxačných lehátok. Rozličné tvary s opierkami, bez opierok, s nožičkami, bez nožičiek. Relaxačným lehátkam sa medze nekladú. Snáď len jedno je dôležité, aby ste sa na lehátku cítili dobre a uľavili svojim končatinám i myšlienkam.

[Celý článok...]

Už naši predkovia poznali dizajnové lehátka, neveríte?

Chaise lounge v preklade znamená dizajnové lehátko a na čom inom si doprajete kvalitnejší odpočinok než na lehátku? Naši predkovia to vedeli, preto bolo lehátko vynájdené už v 17. storočí vo Francúzku, mekke nielen labužníkov, ale i neskutočných pôžitkárov.

[Celý článok...]

Čo robiť, keď Vám dorazí pohovka bez nožičiek?

Občas sa stane, že rozbalíte balík, ste celí natešení na novú pohovku a ajhľa. V balení nie sú nožičky k pohovke. Alebo vankúše. Čo v tomto prípade robiť?

[Celý článok...]

Tisíc a jedna relaxácia

Vraciate sa z práce unavení a jediné po čom túžite, je zaslúžený odpočinok? Súhlasíme s vami a zároveň vám radíme zaobstarať si vhodné kreslo s podnožkou, ktoré vás vtiahne do víru relaxácie a umožní odpočinúť si vášmu znavenému telu i mysli. Ak pridáte ku chvíľke leňošenia éterickú hudbu a zvolíte vhodný nápoj z dizajnového hrnčeka, regenerácia vás určite neminie.

[Celý článok...]

Koniec neporiadku v detskej izbe!

Unavuje vás neustály neporiadok v detskej izbe, ale nechcete svojmu dieťaťu neustále dokola opakovať, aby si neporiadok upratalo? Máme pre vás prevratné a zároveň originálne riešenie. Farebné, variabilné a hravé regály MODlife, s ktorými pôjde upratovanie v detskej izbe jedna radosť. Regály donútia deti nielen upratovať, ale navyše ich to bude aj baviť.

[Celý článok...]

Jednajte s eleganciou!

Pracovné jednanie, ako mnohí vedia, nie je žiadny med. Sú to hodiny príprav podkladov, hodiny vymýšľania najvhodnejšej stratégie pre spoločnosť. Je to skrátka stres. Tento stres môžete aspoň čiastočne eliminovať. Neviete ako? Prostredníctvom vhodného rokovacieho stolu  ktorý môžete doplniť ľubovoľnými rokovacími stoličkami.

[Celý článok...]

Niet nad úložné boxy a krabice

Vyzerajú štýlovo a skryjú neporiadok. Majú snáď len jedinú nevýhodu, keď do krabíc nejaký neporiadok uložíte, nechce sa vám k nemu už vracať. Nepriamo je to teda vlastne vina úložných krabíc, veď ony vyzerajú tak pekne, tak prečo si znova prirábať neporiadok.

[Celý článok...]

Taburetka ako doplnok, taburetka ako praktický pomocník

Vyplní prázdne miesto v interiéri a poslúži tiež pre posedenie, alebo ako podnožka pre vaše unavené nohy. Reč je samozrejme o taburetke. Malom, milom, všestrannom nábytku, ktorý sa rovnako dobre hodí do obývacej ako i do detskej izby. Objavte kúzlo rôznych druhov taburetiek a zamilujte si týchto praktických a elegantných pomocníkov, ktorí rozhodne pozdvihnú morálku vášho interiéru!

[Celý článok...]

Nástenné police vyniknú v každom interiéri

Tiež ste milovníkom dekoratívnych doplnkov a radi nakupujete napríklad sviečky, alebo svietniky , aby váš domov pôsobil hrejivo? Ak áno, iste nám dáte za pravdu, že tieto drobnosti zaberú pomerne dosť miesta. Keď už sú komody, alebo regály u vás doma preplnené zvoľte nástenné police. Nezaberú skoro žiadne miesto a pohltia veľa vecí...

[Celý článok...]

Praktické skrinky na všetko

Skrinky na nožičkách sú bezpochyby výhodnou investíciou. Nielen že získate nábytok, ktorý je schopný pojať veľké množstvo vecí, a skvele doplní tiež obývaciu stenu, ale aj nábytok pod ktorým je možné vysať a vy sa nemusíte neustále stresovať odsúvaním skriniek pod ktorými chcete povysávať.

[Celý článok...]

Skrinka na topánky na mieru pre každého...

Skrinka na topánky je v každej domácnosti nenahraditeľným kusom nábytku. Rýchlo vás zbaví neporiadku spôsobeného nepekne rozhádzanými topánkami po predsieni a môže poslúžiť ako odkladacia plocha, napríklad na misku, kam dáte kľúče, keď prídete z práce. Jednu nevýhodu však skrinky na topánky majú. Nie sú nafukovacie! Riešením je skrinka na mieru.

[Celý článok...]

Drevo - obľúbený materiál pre výrobu lavíc

Ako nadpis napovedá, najobľúbenejším materiálom pre výrobu lavíc je drevo. Nielen, že zhotovený kúsok vyzerá štýlovo, ale je zároveň vyrobený z prírodných materiálov. Najčastejšie sa lavica vyrába z dosiek, lát, alebo guľatín. Druh dreva možno zvoliť ľubovoľne. Dnes sú rozšírené lavice z rôznych druhov dreva od borovice, až po gaštan, či jelšu. Vyrábajú sa lakované aj nelakované varianty, robustné aj minimalisticky pojaté. Je len na vás, ktorú si vyberiete, možno to bude jedna z lavíc, ktoré ponúkame.

[Celý článok...]

12

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma