Obývačka

Puzzle v priebehu storočia

Puzzle sú zábavou pre celú rodinu. Jednoduchšie puzzle s väčšími dielmi uspokojí malých objaviteľov a zase množstvo dielikov v malej veľkosti je orieškom pre dospelých, ktorým rovnako ako deťom pomáha lámať si hlavu a premýšľať. Dnes sú puzzle rozvinutou náučnou zábavou, ktorá je dostupná i v elektronickej podobe. I táto zábavna skladačka má svoju históriu, poďme zistiť akú…

[Celý článok...]

Keď relax, tak jedine na lehátku

Oblasť, kde sa môžu dizajnéri bezpochyby vyblázniť, je oblasť relaxačných lehátok. Rozličné tvary s opierkami, bez opierok, s nožičkami, bez nožičiek. Relaxačným lehátkam sa medze nekladú. Snáď len jedno je dôležité, aby ste sa na lehátku cítili dobre a uľavili svojim končatinám i myšlienkam.

[Celý článok...]

Už naši predkovia poznali dizajnové lehátka, neveríte?

Chaise lounge v preklade znamená dizajnové lehátko a na čom inom si doprajete kvalitnejší odpočinok než na lehátku? Naši predkovia to vedeli, preto bolo lehátko vynájdené už v 17. storočí vo Francúzku, mekke nielen labužníkov, ale i neskutočných pôžitkárov.

[Celý článok...]

Taburetka ako doplnok, taburetka ako praktický pomocník

Vyplní prázdne miesto v interiéri a poslúži tiež pre posedenie, alebo ako podnožka pre vaše unavené nohy. Reč je samozrejme o taburetke. Malom, milom, všestrannom nábytku, ktorý sa rovnako dobre hodí do obývacej ako i do detskej izby. Objavte kúzlo rôznych druhov taburetiek a zamilujte si týchto praktických a elegantných pomocníkov, ktorí rozhodne pozdvihnú morálku vášho interiéru!

[Celý článok...]

Hra so svetlami v obývačke

Pri zariaďovaní obývačky by ste mali osobitnú pozornosť venovať svetlám. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o veľmi multifunční miestnosť, ktorú využíva celá rodina pri rôznych činnostiach, mali by ste sa uistiť, že bude riadne osvetlená. To sa týka predovšetkým svetla umelého, ale zabúdať by ste nemali ani na dôležitosť prirodzeného slnečného svetla. [Celý článok...]

Oáza pokoja na dizajnovom lehátku

Odhoďte na chvíľu prácu i povinnosti za hlavu. Oprite sa, natiahnite nôžky, uvoľnite sa. Kvalitné dizajnové lehátko vám umožní zabudnúť na starosti všedného dňa a načerpať potrebnú energiu.

[Celý článok...]

Pohovka: Ako vybrať tú pravú?

Výber tej správnej pohovky môže byť skutočný problém. Vynára sa hneď niekoľko otázok: Akú veľkú chcem pohovku? Aký tvar a funkciaumá pohovka mať? Z akého materiálu má byť vyrobená? A v neposlednom rade aj akú má mať farbu? Nie je to jednoduché. Úlohu tu zohrávajú aj ďalšie faktory ako je dostupnosť a cena. Je dôležité nič pri výbere nepodceniť.

[Celý článok...]

Konferenčný stolík - centrum obývačky

Konferenčný stolík je centrálnym bodom vašej obývačky. Je nepostrádateľným kúskom nábytku, ktorý navyše plní aj úlohu estetickosti a elegancie v prostriedku vašej obývacej miestnosti. Je obkolesený ostatnými nemenej podstatnými prvkami obývačky, ktoré dotvárajú jej charakter. [Celý článok...]

Moderný sklenený nábytok: Prečo si ho zaobstarať?

Obľuba moderného nábytku zo skla nezadržateľne vzrastá a začína sa tým pádom objavovať v slovenských interiéroch čoraz častejšie. Čisté línie a elegantný vzhľad sú hlavné prvky, ktoré vnáša sklenený nábytok do moderného interiéru. Je ale mnoho ďalších dôvodov prečo si zaobstarať práve nábytok zo skla!

[Celý článok...]

Hodiny do každej rodiny a do každej izby

9.3.2012

Hodiny sú dôležitou súčasťou každého interiéru. Už dávno nemusíme merať čas podľa polohy slnka. Hodiny tiež už dávno nie sú iba ukazovateľom času.

[Celý článok...]

Otočné stolíky – elegancia a praktickosť v jednom

13.1.2012

Konferenčný stolík je nepostrádateľnou súčasťou každej obývačky. Spomedzi klasických konferenčných stolíkov svojim imidžom vyčnievajú otočné stolíky. Nie sú tu len pre potešenie nášho zraku. Otočné stolíky navyše rozšíria Váš úložný priestor a prekvapia Vašich známych neustálou zmenou tvaru.

[Celý článok...]

Barový stôl a stoličky u Vás doma?

29.11.2011

Snívate o mieste, kde by ste sa mohli stretávať s priateľmi u dobrého drinku a v pokoji sa porozprávať, ale všetky bary vo vašom okolí sú špinavé a hlučné? Zariaďte si svoj vlastný barový stôl a stoličkami. Nie je to také zložité, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Tu je pár rád,ako si domáci bar zariadiť.

[Celý článok...]

12

“Žaneta bydlí!”
---nový seriál---

Žaneta se nastěhovala do nového bytu.
U nás má pod palcem obchodní oddělení.
A design miluje a má s ním zkušenosti.
teď ji čeká praktická lekce zařídit byt.
Stylově, originálně, moderně a hlavně LEVNĚ!

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma