Spálňa

Puzzle v priebehu storočia

Puzzle sú zábavou pre celú rodinu. Jednoduchšie puzzle s väčšími dielmi uspokojí malých objaviteľov a zase množstvo dielikov v malej veľkosti je orieškom pre dospelých, ktorým rovnako ako deťom pomáha lámať si hlavu a premýšľať. Dnes sú puzzle rozvinutou náučnou zábavou, ktorá je dostupná i v elektronickej podobe. I táto zábavna skladačka má svoju históriu, poďme zistiť akú…

[Celý článok...]

Keď relax, tak jedine na lehátku

Oblasť, kde sa môžu dizajnéri bezpochyby vyblázniť, je oblasť relaxačných lehátok. Rozličné tvary s opierkami, bez opierok, s nožičkami, bez nožičiek. Relaxačným lehátkam sa medze nekladú. Snáď len jedno je dôležité, aby ste sa na lehátku cítili dobre a uľavili svojim končatinám i myšlienkam.

[Celý článok...]

Už naši predkovia poznali dizajnové lehátka, neveríte?

Chaise lounge v preklade znamená dizajnové lehátko a na čom inom si doprajete kvalitnejší odpočinok než na lehátku? Naši predkovia to vedeli, preto bolo lehátko vynájdené už v 17. storočí vo Francúzku, mekke nielen labužníkov, ale i neskutočných pôžitkárov.

[Celý článok...]

Správne osvetlenie spálne pre dokonalú relaxáciu

Pre zdravý spánok je najlepšia úplne temná miestnosť. Avšak pri ukladaní k spánku aj po prebudení prirodzene potrebujeme svetlo. Na výbere osvetlenia spálne by ste si teda mali dať záležať. Ide o miestnosť pokoja a odpočinku. Osvetlenie by teda malo navodzovať pocit uvoľnenia a relaxácie.

[Celý článok...]

Správna posteľ je základ

29.3.2012

Posteľ hrá v našom živote nadmierne dôležitú úlohu, pretože od toho ako sa vyspíme, sa odvíja celý nasledujúci deň. V prípade, že sa vyspíme dobre, posteľ môže byť príčinou mnohých našich úspechov, v opačnom prípade ale aj rôznych problémov. Na čo sa teda pri výbere postele sústrediť?

[Celý článok...]

Police či regály alebo praktickosť verzus dizajn

16.6.2011

Mali ste narodeniny, meniny alebo iné výročie a vaši najbližší už raz nevedeli čím by vás potešili tak stavili na bytové doplnky a zaplnili vám tak kompletne konferenčný stolík a komodu? Chcete mať tieto roztomilé veci na očiach a zároveň nechcete aby vám prekážali?

[Celý článok...]

Ako si vybrať nočný stolík?

2.6.2011

Nočný stolík neodmysliteľne patrí k posteli, čím nám odpadá otázka: "kam s ním"? Mal by s posteľou korešpondovať primeranou veľkosťou, použitým materiálom a samozrejme aj farbou. Farba nemusí byť nevyhnutne rovnaká ako, je stredovesmír našej spálne, teda posteľ. Je ale dobré, keď nenarúša prostredie pokojnej miestnosti určenej predovšetkým k spánku.

[Celý článok...]

Čo do spálne (ne) patrí

19.5.2011

V spálni trávime približne tretinu života. Hoci by ste mohli namietať, že väčšinu tohto času prespíme a nie je teda tak dôležité, čo v spálni máme, nie je tomu rozhodne tak. Spálňa je miestnosťou, ktorú po prebudení vidíme ako prvú, to potom do istej miery môže ovplyvniť našu náladu nielen pri vstávaní, ale aj počas celého dňa.

[Celý článok...]

Farby v interiéri - nie je to jedno

14.4.2011

Najväčší vplyv na ľudskú náladu majú (s výnimkou počasia) farby. Psychológia farieb a to, ako farby ovplyvňujú ľudské správanie, dnes dokonca patrí aj medzi novo vyučované predmety na univerzitách.

[Celý článok...]

1

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma