300 Noviniek

Vyberte si hneď a bez čakania

Zháňate darček alebo niečo do interiéru na poslednú chvíľu? Nezúfajte! V našej kategórii Všetko skladom si hravo vyberiete. Tieto kúsky odosielame tak rýchlo, ako to len ide. A pokiaľ chcete niečo naozaj IHNEĎ, tak nás príďte navštíviť do nášho showroomu, kde si tieto kúsky môžete rovno odniesť/odviezť domov.

Taburetky podľa vašej fantázie

Niekto si myslí, že taburetky sú prežitkom dôb dávno minulých. To je však omyl. Taburetky sú stále obľúbeným kúskom sedacieho nábytku, a dokonca majú nespočetný rad výhod. Napr. Taburetky od značky Ralton sú veľmi príjemné na sedenie, a navyše si ich môžete vybrať v takej veľkosti a farbe, aká vám najviac vyhovuje. Taktiež sú ľahké na prenášanie, a preto je len na vás, kam si ich umiestnite.

Fandíte škandinávskemu dizajnu?

Zariaďte si kompletne celý byt, dom alebo komerčný interiér. Značka Design by Scandinavia vám s tým hravo pomôže, a navyše vám všetko bude krásne ladiť a harmonizovať. Základňa tohto významného dánskeho výrobcu sídli na severe Dánska, kde sa dobrému dizajnu vždy dobre darilo. Preto si môžete byť istý, že s výrobkami od tejto značky určite nešliapnete vedľa.

Začiatok jesene

Jeseň a jej začiatky bývajú často daždivé, sprevádzané hmlami, vetrom a teplotnými výkyvmi. Na toto počasie sa však môžete hravo pripraviť s našou ponukou: Dáždniky a stojany. Nájdete tu nie len dizajnové dáždniky značky Remember, ktoré sú tak trochu i módnou záležitosťou, ale taktiež i praktické stojany, ktoré sa hodia hlavne do vašej predsiene.

Komody a ich výhody

V každom interiéri by mal byť dostatok úložného miesta. Medzi taký nábytok, ktorý vám toto umožní, sa počíta i komoda. Komody môžu mať rôzny tvar, a taktiež rôzne rozloženie – čo sa týka zásuviek, dvierok či vnútorných políc. Dokonca i vrch komody sa dá efektívne využiť. Môžete si naň napríklad vystaviť vaše obľúbené dekorácie.

Nová kategória

Do našej ponuky sa snažíme pridávať každý týždeň niekoľko nových výrobkov, aby bolo z čoho vyberať. Tentokrát sme však rovno založili i novú kategóriu. A to: Doplnky na bicykel. Nájdete tu napríklad polepy či zvončeky na bicykel. Všetky tieto dizajnové doplnky sú od nemeckej značky Remember. Verte, že s nimi sa na žiadnej ceste nestratíte, ba naopak, nikto vás len tak neprehliadne.

Konferenčné stolíky Stark

Nechajte si do svojho interiéru vniesť elegantnú a vzdušnú náladu vďaka Konferenčným stolíkom Stark. Ich dizajn sa vyznačuje veľmi nápaditým dizajnom podnože. Podnož je z kovového alebo nerezového materiálu a vyzerá, akoby bola „drôtená“. Tento minimalistický prvok dopĺňa okrúhla stolová doska, ktorá je z rôznych materiálov. Vyberte si z našej ponuky tú svoju NAJ.

Ozdobte si váš jedálenský stôl

Chcete stolovať zakaždým inak? Niekedy stačí zmeniť štýl jedla, niekedy zasa stačí zmeniť servítky a prestieranie. Tento typ dekorácií sa dobre skladuje a navyše sa pri každom nákupe krásne stratí. Preto ich doma môžete mať naozaj veľa. Kedykoľvek neskôr, keď budete mať chuť na niečo iné, kreatívne, jednoducho siahnite do šuplíka, vyberte ich a pustite sa do oživenia stolu.

Sedací nábytok Minolta

Hľadáte to práve stelesnenie retro štýlu, ktorý v sebe bude skrývať i prvky moderného škandinávskeho dizajnu? Sedací nábytok Minolta u nás nájdete v podobe nadčasových pohoviek, ktoré sú rôzne veľké. Všetky sú ale charakteristické svojimi veľkými čalúnenými vankúšmi, vďaka ktorým si samostatné sedenie užijete na maximum.

Nevšedný kus nábytku

Konferenčné stolíky sú neodmysliteľnou súčasťou každej správnej obývacej izby. Prajete si mať však doma niečo originálne, čo pripúta vašu pozornosť i pozornosť všetkých návštev? Dánska značka Danish Style predstavila nové netradičné stolíky, ktoré si určite každý obľúbi. Nechajte sa prekvapiť originálnym dizajnom, ktorý je výnimočný a nemá ho každý.

Nájdite si vhodný luster pre vás

Zháňate niečo originálne? Dizajnové? Možno inšpirované niečím nevšedným? Škandinávske dizajnové osvetlenie Vita je všetko dohromady. Dizajnéri navrhujú jednotlivé kúsky s radosťou a nadšením – a podľa toho ich práca aj vyzerá. Nádherné lustre sú zakaždým inšpirované prírodou – napr. šiškou, harmonikou, vlnou v mori apod. Verte, že akonáhle raz luster rozsvietite, do vášho interiéru sa dostane tá správna harmónia a pohoda.

Vyšperkujte si kúpeľňu

Kúpeľňa je väčšinou jednou z najmenších miestností v byte či dome. To ale neznamená, že jej pri dekorovaní či zariaďovaní máme venovať menšiu pozornosť. Práve naopak. Zohnať správny nábytok a doplnky dá zabrať možno viac času, než do zvyšných častí domu. V našej ponuke kúpeľňových doplnkov ale nájdete mnoho vhodných doplnkov a dekorácií, ktorými si túto miestnosť zvelebíte.

123...74

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma