300 Noviniek

Naučte sa s nami relaxovať

Dnešná doba je veľmi uponáhľaná, a preto sa častokrát nestačíme diviť, ako rýchlo nám kvôli rôznym povinnostiam ubehol ďalší týždeň v roku. Zastavte sa na chvíľu. Urobte si svoj obľúbený nápoj. Vezmite si do ruky napríklad knihu, alebo notebook na surfovanie po internete. Čo k tomu chýba? Niečo dokonalé na sedenie. Pozrite sa na našu novinku – ratanové kreslo Laos, ktoré vás vtiahne do sveta plného pohody.

Späť do školy

Začiatok septembra značí iba jedno - prváci budú nastupovať s veľkým očakávaním do škôl a ostatní študenti začnú nový školský rok. Aby ten rok bol čo najpríjemnejším, je potrebné mať poriadny veľký kancelársky stôl, ku ktorému každý po škole zasadne a bude na ňom starostlivo študovať, tvoriť či vytvárať niečo zaujímavé. Vyberte aj vy pre svojho študenta ten najlepší kúsok, vďaka ktorému vám bude v budúcom roku robiť len radosť.

Dizajnová kolekcia Lagune

Taká, aká je lagúna temne modrá a častokrát až tajomná, je aj naša dizajnová kolekcia Lagune, ktorú predstavuje značka Papillon. Keramické ozdoby majú na sebe rôzne prekrývajúce sa kruhy, ktoré majú farby od modrej cez zelenú, až po čiernu a bielu. Pokúste sa s nimi vytvoriť trochu iný interiér, ktorý bude originálny.

Oživte si svoj interiér

Tiež si čas od času radi zmeníte svoj interiér? Každého jeho obľúbená časť interiéru po chvíli zunuje a chce nejakú zmenu. Táto zmena však nemusí byť veľká. Stačí, ak je malá, ale účinná. Naše dekoratívne vankúše budú tou správnou voľbou, pretože sú pekné, dizajnové, môžu byť umiestnené takmer kdekoľvek a určite si z nich vyberie každý.

Dizajnové osvetlenie v príjemných odtieňoch

Dánska značka VITA ponúka originálne osvetlenia, pričom každé z nich je inšpirované niečím iným. Jedno majú ale všetky spoločné. Dizajnéri čerpajú inšpiráciu z nevyčerpateľnej studne – z prírody. Preto je každé svetlo magické. Dizajnové lustre Eos majú veľkosti od micro po XL v rôznych farbách. Vášemu interiéru dodajú silný nádych elegancie.

Vyberte si obraz snov

Výber dekorácií patrí medzi obľúbenú činnosť pri zariaďovaní nového interiéru. Dekorácie je možné jednoducho premiestňovať a dokonca aj kombinovať s inými prvkami. V našom článku: Vyberáte si domov obraz? Vieme, medzi čím sa rozhodujete., sme sa zaoberali 3 najobľúbenejšími motívmi, ktoré si najčastejšie vyberáte.

Inšpirujte sa s našimi 300 NAJ

Chceli by ste vedieť, ktoré výrobky sú u nás najpopulárnejšie a ktoré najčastejšie nakupujete? Naša kategória 300 najpredávanejších vám to ukáže. Nájdete tu skutočne všetko od barových stoličiek, cez regály, až po malé dekorácie ako sú vázy a fotorámčeky.

Oživte si pracovný priestor

Pracujete často pri počítači a radi by ste si tieto chvíľky spríjemnili? V tom prípade sa pozrite do našej ponuky podložiek pod myš, kde nájdete zaujímavé kúsky značky Remember. Táto značka si zakladá na pestrom dizajne, ktorý je založený na výrazných farbách a geometrických tvaroch, preto si buďte istí, že aj taký malý doplnok vám dokáže zlepšiť náladu.

Čo s prázdnou stenou?

Niekedy sa stane, že máte dokonale zariadený domov a zrazu si všimnete, že by to chcelo ešte jeden malý detail doladiť - prázdnu stenu napríklad za posteľou alebo za pohovkou. S tým vám hravo pomôžu Obrazy. Môžete si zvoliť jeden veľký alebo napríklad dva malé a rôzne sa pohrať s ich rozmiestnením. Keď vás omrzia, tak ich môžete jednoducho zložiť a zameniť za iné.

Dizajnová kolekcia Industry

Chcete mať zariadený byt či dom v jednom štýle, aby vám všetko dokonale ladilo? Máte radi netradičný industriálny štýl? Tak sa pozrite na našu dizajnovú kolekciu Industry značky Farela. V našej ponuke totiž nájdete mnoho rôznych komôd, skríň, TV stolíkov, ale teraz už aj napr. posteľ. Ide o kolekciu, ktorá je charakteristická bielou farbou a výraznými prvkami industriálneho štýlu.

Dominanta každej kuchyne

U jedálenského stola sa schádza celá rodina a to dokonca nielen u jedla, ale aj pri rodinných osláv a ďalších posedeniach. Preto taký výber jedálenského stola rozhodne nepodceňujte. Pozerajte sa na rozmery, materiály, ale aj na dizajn, aby vám skvele padol do okolitého prostredia a vy sa u neho potom schádzali radi.

Novinka, ktorá je vhodná do menších jedální

Nemecká značka Farela si zakladá na tom, že navrhuje nábytok pre bežných ľudí za dostupné ceny. To dokazuje aj novinkový set jedálenského stola a lavíc do kuchyne. Jedálenské lavice sú totiž o niečo kratšie ako stôl, preto ich môžete pod stôl jednoducho zasunúť, keď pri stole práve nepotrebujete sedieť. Jedálenský set Rome má 3 rôzne farebné varianty, preto si určite vyberie každý.

1...234...74

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma